preskoči na sadržaj
Vijesti

PRIČE IZ MESARSKOG PRAKTIKUMA 🥓🥩🍗🍖


Mesari se nisu oglasili neko vrijeme, bili su u velikom poslu. Naime, naši vrijedni mesari iz završnog trećeg razreda aktivno provode dane na praksi unutar mesarskog praktikuma uz stručnu podršku nastavnika Branimira Garića. 
Unutar praktikuma sudjeluju u procesu rasijecanja svinjskih polovica, rasijecanju i otkoštavanju svinjskih butova, tehnološkom procesu proizvodnje svježih česnjovki, roštiljki, ćevapa te salamurenju i soljenju mesa. Također, odradili smo i prve degustacije svježih i pečenih proizvoda, ali i prvih suhomesnatih proizvoda. Javljamo da su degustacije prosle odlično, a povratne su informacije glede proizvoda vrhunske. 
Puno pozdrava od vrijednih mesara iz našeg mesarskog praktikuma do sljedeće priče. 🤗
 
 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 27. 10. 2025.




preskoči na navigaciju